Els progressistes d’SDP reiteren la voluntat de derogar la Llei de la Funció Pública

El cap de llista de la formació i altres candidats es reuneixen amb dos torns de bombers a la caserna del cos

-
-
Socialdemocràcia i Progrés (SDP) preveu en matèria de Funció Pública, en primer lloc, i només que hi hagi un nou Consell General actiu, la derogació de la llei aprovada com aquell qui diu en la pròrroga de la legislatura esgotada fa ben pocs dies. Així ho va exposar el cap de llista de la formació progressista, Josep Roig, i altres integrants de la candidatura nacional a un grup de bombers amb els quals s’ha reunit.

La trobada va ser aquest dimarts a la nit, entre les 8 de la tarda i més enllà de les deu de la nit. A la caserna dels bombers, a Santa Coloma, hi va acudir Josep Roig, acompanyat de la candidata a la llista nacional Marian Sanchiz i dels també candidats Víctor Naudi i Jaume Bartumeu. Es van trobar així amb dos torns de guàrdia i van poder dur a terme un ampli i interessant intercanvi amb els bombers presents. 

Roig va exposar als bombers la proposta progressista per reformar l’administració pública que passa, en primer terme, “per la derogació de la Llei de la Funció Pública aprovada durant el darrer tram de legislatura”. Els candidats progressistes van exposar així la seva voluntat de recuperar l’esperit de diàleg, consens i pluralitat que va inspirar la Taula de Treball de la Funció del 2010 que es va dur a terme durant el govern de Jaume Bartumeu. 

La proposta progressista, explicada ahir als bombers, és obrir un procés de reflexió que integri al futur Govern, els grups parlamentaris que resultin de les eleccions del 7 d’abril i els sindicats dels treballadors públics sobre el model d’administració pública que el país necessita. Es tracta d’arribar a un necessari i ampli consens de tots els actors socials que tenen la responsabilitat d’aportar les propostes necessàries per tal de construir un nou model d’Administració pública sostenible i que tingui com a eix central la prestació d’un servei públic de qualitat a la ciutadania.

Comentaris

Trending