Els Pokemon perillen: quatre remolcs d'Escaldes podrien quedar fora de la cavalcada dels Reis

Comentaris

Els Pokemon perillen: quatre remolcs d\'Escaldes podrien quedar fora de la cavalcada dels Reis
Els Pokemon perillen: quatre remolcs d\'Escaldes podrien quedar fora de la cavalcada dels Reis

Els Pokemon podrien no aparèixer aquest any a la cavalcada de Reis que organitzen conjuntament la Unió Pro-Turisme d’Escaldes, amb la col·laboració de la corporació comunal d’aquesta parròquia, i el comú d’Andorra la Vella. Si un cop de sort o el que sia no hi posa remei, la participació de fins a quatre de les catorze carrosses que preveia Escaldes-Engordany treure al carrer perilla. Molt. I el malestar, especialment entre els nens i els pares dels nens que havien de participar en les coreografies de les carrosses és més que evident, segons fonts properes als organitzadors. El problema són les dimensions dels remolcs damunt dels quals van muntades les carrosses. 

Fa un parell d’anys la majoria de remolcs van ser denunciats perquè el seu estat no podia garantir la seguretat d’aquelles persones que hi van enfilades. Especialment, menors. El comú escaldenc va decidir que tan aviat com pogués hi posaria remei. I ho va fer pressupostant 160.000 euros per a l’adquisició de noves plataformes. Però quan es van comprar, segons les fonts, no es van comprovar del tot les dimensions. I quan ha sigut l’hora de la veritat, hi hauria quatre dels remolcs que no podrien circular per alguns dels trams on ho haurien de fer. Hores d’ara, segons les fonts, està molt en dubte la participació de les carrosses on hi anaven les coreografies relacionades amb vaixells i amb els Pokemon.

Sols una desena dels carruatges escaldencs tenen garantida la participació a la cavalcada. Les fonts consultades han assegurat que avui per avui no es preveia un canvi de recorregut que facilités la participació d’aquells remolcs que pel traçat dissenyat tenen punts on els és impossible maniobrar. Es podria arribar a mirar de recol·locar alguns dels infants que està previst que vagi en les carrosses la participació de les quals perilla. Però ni això està garantit. Entre 80 i 100 menors, segons les fonts, podrien perdre la il·lusió justament la nit en què hauria de ser més protagonista.

Enguany, la cavalcada conjunta entre Escaldes i Andorra la Vella està previst que surti de la plaça escaldenca dels Dos Valires a partir de les 6 de la tarda d’aquest dijous. El recorregut de la cavalcada serà el següent: sortida plaça dels Dos Valires, carrer Esteve Albert, carrer Josep Viladomat, avinguda de les Escoles, avinguda Carlemany (en terme parroquial escaldenc) ii avinguda Meritxell, plaça Rebés (contra direcció) i plaça Príncep Benlloch per arribar al Palau Reial instal·lat a la plaça del Poble d’Andorra la Vella.

Comentaris

Trending