Els gestors immobiliaris ofereixen ‘pisos solidaris’ al personal sanitari

L’AGIA es va mobilitzar per si calia ajudar professionals estrangers o del país que es volguessin confinar i van demanar a propietaris que posessin a disposició gratuïtament habitatges que ara ofereixen

-
-
Els gestors immobiliaris fan saber al personal sanitari de diversa naturalesa i àmbits que si volguessin disposar temporalment d’un habitatge on poder-se confinar o on residir per tal de no posar en risc les seves famílies, que disposen d’una borsa d’immobles que han facilitat de forma solidària els seus propietaris -cadascun amb una temporalitat diferent- i que poden cedir de forma gratuïta durant un termini concret.

El col·legi que aglutina els immobiliaris (AGIA) va iniciar una cerca de ‘pisos solidaris’ quan s’estava tancant la possibilitat que la delegació de professionals sanitaris cubans vingués al Principat i quan sanitaris del país, davant la virulència que presentava el coronavirus i la seva capacitat de contagi, estaven avaluant no tornar als seus domicilis per no infectar, eventualment, els seus familiars. La brigada caribenya va acabar arribant al país però al final es va optar per un dispositiu hoteler. I els immobiliaris tenen habitatges disponibles.

Per tant, ara per ara l’AGIA, posa en coneixement “dels sanitaris del país que es troben treballant en el marc de l’emergència sanitària causada per la Covid-19, que l’AGIA disposa d’una borsa de pisos de propietaris solidaris per a persones en situació de necessitat  per a què hi puguin viure de manera temporal i gratuïta atesa la complexitat de la situació que estem vivint”. De moment l’oferiment és només per a sanitaris i de pisos n’hi ha a diversos indrets però cal contactar amb els professionals de la immobiliària. Per Whatsapp al 376605115 o a l’adreça electrònica agia@agia.ad.

La iniciativa es du a terme de manera coordinada amb el Govern i es deixa clar que la disponibilitat de cadascun dels habitatges que hi ha inclosos a la borsa depèn dels propietaris cedents. L'AGIA es fa càrrec dels consums que generi el pis, des de la llum i l'aigua a despeses de comunitat si escau, entre altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending