Els comuns criden a la població perquè no es dipositin objectes voluminosos a les voreres

L'objectiu és evitar possibles problemes d’emmagatzematge d’aquests residus mentre s’apliquen les mesures per frenar la propagació del coro

-
-
Els set comuns demanen a la ciutadania, durant els dies de contenció per evitar la transmissió del COVID-19, que no deixin objectes voluminosos (matalassos, mobles, televisors, etc) a la via pública i evitar així possibles problemes d’emmagatzematge d’aquests residus. A petició del ministeri de Medi Ambient, i com a mesura de contingència, els set comuns no portaran els residus al Centre de Tractament de Residus, CTRASA, per la qual cosa quedaran estocats a les deixalleries comunals.

Per aquest motiu, els comuns que habitualment ofereixen el servei de recollida de residus voluminosos a la via pública anul·len temporalment aquest servei. D’altra banda es demana als ciutadans que limitin l’ús de les deixalleries ja que quan arribin al màxim de la seva capacitat hauran de tancar portes.

Així ho han anunciat els comuns en un comunicat. Els comú d'Andorra la Vella i el de Canillo són els representants de la reunió de cònsols a les trobades de seguiment del Pla Nacional de Residus.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending