Els comitès parroquials liberals comencen la seva renovació per Andorra la Vella i Encamp

Víctor Pintos agafa el comandament del grup de la capital mentre que Sergi Alís agafa el relleu de Ferran Costa, nou president del grup parlamentari

Sergi Alís (esquerra), passa a presidir el comitè encampadà; i Víctor Pintos, liderarà el grup a Andorra la Vella.
Sergi Alís (esquerra), passa a presidir el comitè encampadà; i Víctor Pintos, liderarà el grup a Andorra la Vella.
Els comitès parroquials d’Andorra la Vella i Encamp han estat els primers en iniciar la renovació que fixen els estatuts de Liberals d’Andorra. Una vegada celebrades les eleccions generals, cal renovar les estructures de la formació. El conseller comunal Víctor Pintos agafa el comandament de la formació a la capital i Sergi Alís ho fa a Encamp.

Pintos substitueix en el càrrec a Jordi Cerqueda, que assumirà la secretaria, mentre que Leticia Teixeira da Silva serà la nova tresorera. Pintos s’ha mostrat satisfet per “liderar un comitè parroquial en el qual es combina experiència i joventut” i amb el qual espera “motivar als afiliats per participar en les decisions del comitè de la capital”.

Quant al comitè parroquial d’Encamp, Sergi Alís substituirà a la presidència a Ferran Costa, recentment nomenat president del grup parlamentari liberal. Albert Gutiérrez serà el nou secretari i David Cruz exercirà de tresorer. El nou president assumeix el càrrec “amb el repte de continuar la bona feina exercida per l’anterior junta i amb la mirada posada en les eleccions comunals del desembre”.

Tant en el cas d’Encamp com el d’Andorra la Vella només s’ha presentat per renovar els càrrecs directius una única candidatura que ha estat aprovada per unanimitat. Al llarg de les pròximes setmanes es procedirà a les renovacions dels càrrecs directius dels altres comitès parroquials de Liberals d’Andorra.

 

Comentaris (1)

Trending