Els candidats del BAC s'ho hauran d'agafar amb filosofia per saber les notes

-
-
Aquest dijous es reuneixen els jurats per deliberar sobre les notes dels alumnes que s'han examinat del BAC, el títol que dona accés als estudis universitaris i que valida el batxillerat. El Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella depèn administrativament de la zona de Montpeller on una vaga de correctors de la prova de filosofia, la primera que van passar els alumnes, pot fer que faltin entre 600 i 700 notes d'aquesta matèria. Hores d'ara és difícil saber el grau d'afectació a Andorra.

Els resultats del BAC s'han de fer públics aquest divendres al matí tot i que caldrà agafar-s'ho amb filosofia, mai millor dit. Els alumnes andorrans són avaluats aquest dijous en diversos centres educatius de Perpinyà. El problema és que no està clar que arribin les notes d'entre 600 i 700 exàmens de filosofia a causa de la vaga de correctors.

Tenint en compte que els fulls són anònims i s'identifica l'alumne per un número, és impossible saber l'abast que tindrà la vaga sobre el Lycée Comte de Foix. Aquest dijous es reuneixen els jurats per deliberar amb el dubte de la filosofia. No es descarta que finalment, i en els jurats on falten notes de filosofia, s'opti per fer la qualificació d'aquesta assignatura amb la mitjana de les altres, la qual cosa no ha agradat gens els sindicats que la consideren injusta.

 

Comentaris

Trending