Els busos del Pas amplien horaris aquest dimarts

Veïns i treballadors de la localitat encampadana havien sol·licitat que s’avancés el primer trajecte matinal i que s’endarrerís l’últim

-
-
Els veïns i treballadors del Pas de la Casa podran arribar a l’hora als seus llocs de feina. Aquesta era la principal preocupació de molts d’ells, que veien com el fet de suprimir amb els nous trajectes el que era el primer viatge del dia impossibilitava arribar a l’hora a treballar. Així, ja des d’aquest dimarts els busos de la línia L4, que enllacen Andorra la Vella i el Pas de la Casa es posaran en marxa a 1/4 de 7 del matí i no caldrà esperar al trajecte de 3/4 de 7, que s’havia previst com el primer en la nova reorganització del transport de viatgers.

La mesura, confirmada per fonts properes a la concessionària de la línia, s’ha acordat en una trobada que ha tingut lloc aquest dilluns entre representants del comú d’Encamp, que havien canalitzat les queixes dels usuaris, responsables del Govern, membres de l’adjudicatària formada Coopalsa (per l’aliança entre Cooperativa i Alsa) i representants de l’Associació de veïns i comerciants del Pas de la Casa i d’Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa (Inpub), també molt interessada en la solució de la qüestió. 

Una situació que es donava al Pas de la Casa ja s’havia donat també a Encamp. La diferència és que el reajustament horari es va dur a terme ja abans que es posés en marxa la nova línia. En el cas del Pas de la Casa s’ha fet esperar una mica més però aquest dimarts mateix es resoldrà la qüestió. Els busos de la L4 sortiran a les 6.15 tant d’Andorra la Vella com del Pas. Quant al darrer autobús del dia, també allarga el seu horari i sortirà quan passin 20 minuts de les 9 de la nit.

Si aquesta petició s’ha resolt d’immediat, hi ha altres demandes, com per exemple una major freqüència en els trajectes que queden enmig del dia (a partir de poc abans de les 9 del matí, per exemple) o que es repensi el trajecte, que ara no passa pel centre d’Andorra la Vella i deixa els usuaris ‘als afores’. Les fonts consultades han indicat que aquesta línia s’havia plantejat com una mena de bus exprés entre el Pas i la capital.

Comentaris

Trending