Extingit l'incendi que ha cremat una barraca hortícola a la zona dels Serradells

Els primers indicis apunten que algú hauria encès foc per escalfar-se i les flames s’haurien propagat en un indret complicat; no hi ha hagut ferits i s’ha pogut retirar amb vida un gos

-
-
Els bombers han extingit al tomb de les 11 de la nit un incendi que ha afectat essencialment una barraca d’un hort a la zona dels Serradells. Malgrat l’espectacularitat de les flames en plena negra nit, fet que les ha fet visibles des de diferents punts de la parròquia, el foc no ha anat més enllà de la caseta malgrat que la zona on s’ha hagut d'actuar és de difícil accés. L'incendi s'ha declarat poc abans de 2/4 de 10 de la nit.

Els primers indicis apunten que algú -de moment no ha transcendit ni qui ni en quines circumstàncies- hauria encès un foc per escalfar-se i les flames s’haurien propagat i haurien enganxat a elements combustibles de la caseta. Les fonts consultades han assegurat que no hi hagut ferits i que els bombers han retirat amb vida un gos que hi havia a l’indret.

Un petit caminet de muntanya que hi ha per sota del rec de l’Obac porta fins al lloc on han hagut d'intervenir els agents del cos de salvament i extinció d’incendis -dues dotacions- amb el suport d’agents de policia i d’agents del servei comunal de circulació. El lloc de l’incendi quedaria en paral·lel amb el centre esportiu dels Serradells. Des de molts punts de la parròquia s’ha pogut comprovar també una notable fumera.

 

Comentaris

Trending