Els agents de circulació d’Escaldes sorprenen la mainada ballant pels carrers de la parròquia

-
-
Els agents de circulació d’Escaldes han sorprès aquesta tarda, especialment, la mainada de la parròquia. Diversos urbans, amb un parell de vehicles del servei, han anat resseguint diversos carrers posant música infantil i animant-los a ballar, en certa manera. Els propis agents també dansaven al ritme de la mateixa melodia, han explicat, que s’usa en els cursets d’educació viària que es fan per als escolars.

De moment, la iniciativa només l’està duent a terme el servei d’Escalde per iniciativa d’un grup d’agents que fins i tot fora d’hores s’han agrupat, amb les degudes proteccions i mantenint les distàncies de mínims, per anar repartint música i bon humor per tota la parròquia. Molta gent ha sortit als balcons sorpresos i expectants, seguint el ritme marcat pels agents amb aplaudiments.

Alguns dels agents han explicat que es van inspirar veient companys de cossos de seguretat de ciutats i pobles d’Espanya que feien accions similars i que estava bé per intentar passar un missatge positiu alhora que mirant de “fer passar el missatge que els infants també s’han de quedar a casa”. És “una manera d’agrair a la ciutadania l’esforç que està fent per intentar aturar aquesta malaltia”. La voluntat dels agents és mirar de fer arribar la musica a tants racons de la parròquia com puguin. 

 

Comentaris (16)

Trending