Sis espots de tres minuts a la ràdio i televisió pública per a les candidatures nacionals

Les llistes parroquials disposaran també de sis anuncis, però només d’un minut; tots ells es distribuiran a la graella per sorteig davant notari

Comentaris

Sala de realització de RTVA.
Sala de realització de RTVA. ARXIU

Les candidatures nacionals disposaran de sis espots de tres minuts cadascú durant la campanya electoral a Andorra Televisió. Per la seva banda, les llistes parroquials també disposaran de sis espais; en aquest cas, però, de només un minut. És el mateix temps que es donarà per als anuncis a Ràdio Nacional. El sorteig de la seva ubicació a la graella tindrà lloc el pròxim 3 de març.

Així ho ha comunicat RTVA mitjançant un edicte publicat aquest dimecres al BOPA. En el document es recorda que s’han convocat els comicis per al 2 d’abril i que, seguint la Llei del règim elector i del referèndum “els directors dels mitjans de comunicació públics han de fixar la durada dels espais de ràdio i televisió públiques que corresponen a les diverses candidatures”.

Així, bàsicament es manté el mateix temps que es va atorgar ara fa quatre anys. Tant a la ràdio com a la televisió cada candidatura nacional disposarà de sis espots de tres minuts de durada. Pel que fa a les territorials, el cronòmetre serà encara més estricte. Cada llista parroquial tindrà sis anuncis, però de només un minut.

El pròxim dia 3, les instal·lacions d’RTVA acolliran l’acte de sorteig per distribuir els diferents espais: 36 espots de tres minuts per a les candidatures nacionals i 180, d’un, per a les parroquials. La distribució es farà davant notari.

Comentaris

Trending