PS SDP + presenten llista a Escaldes amb l’esperança “d’invertir la tendència dels darrers 12 anys”

La coalició socialdemòcrata arriba a la parròquia amb l’ànim de captar “sensibilitats” i oferir un canvi, “construir una alternativa” a la demòcrata “que doni resposta als problemes que té la gent”

Presentació de la candidatura de PS+SDP
Presentació de la candidatura de PS+SDP

Una de les grans sorpreses d’aquestes eleccions, la coalició entre el Partit Socialdemòcrata i Progressistes – SDP, ha arribat a Escaldes-Engordany amb l’esperança d’aconseguir “invertir la tendència dels darrers 12 anys”. Els noms que encapçalen la llista a la territorial són David Perez i Elisabet Zoppetti, i han assenyalat que comparteixen ànims i objectius. Principalment, captar “sensibilitats” i oferir un canvi “que doni resposta als problemes que té la gent”.

Amb el fins ara conseller general, Jordi Font i Victor Naudi com a presentadors, i més d’una seixantena d’avals, el pacte PS SDP + ha aterrat a Escaldes com a la segona llista presentada durant el matí. Al capdavant, David Perez i Elisabet Zoppetti, i com a suplents, Naeco Yamamoto, Eva Dubos i Jordan Ferreira. “Notem que la gent té ganes de canvi i ara només queda posar-nos a treballar per mirar de captar tots els esforços, totes les sensibilitats possibles, per construir una alternativa que doni resposta als problemes que té la gent”, ha assenyalat Perez.

Abans d’aquesta candidatura s’ha presentat la de DA – Acció, i Zoppetti assenyala que la perspectiva que presenta la coalició socialdemòcrata és completament diferent. “No tenim el mateix tarannà”, ha explicat, “sempre hem volgut sumar, i aquesta coalició s’ha fet amb aquesta idea, per poder generar entusiasme en la gent per votar”. Atreure l’abstenció és un dels objectius principals d’aquesta candidatura, “només el fet que votin, que el dia 2 sigui la festa de la democràcia, és el més important”.

El projecte conjunt que es presenta, però, segueix unes línies similars a les demòcrates. En general, de qualsevol candidatura aquests dies. Té l’habitatge com a tema cabdal, també “salaris precaris, lloguers elevadíssims, el cost de la vida a Andorra és el que ens preocupa”, ha puntualitzat Perez. En aquest sentit, ha remarcat que, fins ara, “l’únic que s’ha fet és aplicar mesures cosmètiques que l’únic que fan és maquillar el problema, que de fons no s’ha resolt bé”. Zoppetti ha refermat aquesta idea, explicat que “s’ha de començar a picar pedra des del primer moment, qui ho farà ho sabrem el 2 d’abril”. La confiança, per tant, es posa en les ganes de canvi que, asseguren tots dos, els ha traslladat la ciutadania, “hi ha una possibilitat real que el govern sigui socialdemòcrata i progressista, amb idees per la gent i no només per uns quants, pel grup dels privilegiats”.

 
WhatsApp Image 2023 02 12 at 23.19.25
 

 

Comentaris

Trending