PS SDP+ lamenta que el Govern i els psicòlegs hagin tancat l’acord en mig de la campanya

La coalició socialdemòcrata celebra la mesura, malgrat el moment triat per fer-la pública, i reclama més recursos per atendre a pacients i familiars, sobretot en Salut Mental

Mari Carmen García i Pere López en una reunió
Mari Carmen García i Pere López en una reunió

PS SDP+ celebra que el Col·legi Oficial de Psicòlegs (COPSIA) hagi tancat un acord amb el Govern per tal que les seves visites tinguin cobertura de la CASS, però consideren que és del tot electoralista que el pacte s’hagi tancat i fet públic en plena campanya electoral i no abans.

Des de la coalició socialdemòcrata es recorda que fa més d’un any que els professionals ho estaven reclamant i han fet nombroses reunions amb el Govern en els darrers mesos, sempre amb resposta negativa de Govern. Per això els estranya que “casualment l’executiu hagi convocat una reunió urgent per acceptar els mínims sol·licitats pels professionals”, subratlla la número sis de la llista nacional, Mari Carmen García, i també psicòloga.

D’altra banda, els socialdemòcrates i progressistes, han aprofitat l’ocasió per insistir en la necessitat de dotar de més recursos humans l’hospital en l’àrea de Salut Mental per atendre els pacients, ja que hi ha llargues llistes d’espera. “Calen més reforços, plans i programes de seguiment dels pacients, més prestacions econòmiques específiques i cobertura social per evitar l’exclusió a l’accés a l’atenció psicològica dels col·lectius amb més risc”.

 

Comentaris

Trending