La plataforma sindical demana el retorn sobre les peticions als caps de llista

S’ha enviat els qüestionaris on hauran de respondre diverses preguntes sobre els dotze punts que se’ls va exposar i se’ls demana que valorin si les veuen assolibles i si les inclouran en el programa electoral

Comentaris

Alguns dels caps de llista acudint a la reunió amb la plataforma sindical
Alguns dels caps de llista acudint a la reunió amb la plataforma sindical

La plataforma sindical de la Funció Pública, tal com van anunciar aquest dimarts, han traslladat als caps de llista que van estar presents a la reunió els qüestionaris posteriors. Mitjançant diverses preguntes se’ls ha demanat que valorin els dotze punts que se’ls van exposar. D’aquesta manera, cada formació haurà d’indicar quina és la seva visió, si veuen que són reptes assolibles i, el més important, si els inclouran al programa electoral.

Els representants dels sindicats de funcionaris es van reunir aquest dimarts amb els cinc caps de llista que van acudir – Xavier Espot, Josep Maria Cabanes, Pere López, Judith Pallarés i Cerni Escalé – i amb els candidats d’Andorra Endavant en nom de Carine Montaner. Durant la trobada es van presentar dotze demandes que se’ls feia per tal d’incloure-les als seus programes electorals i que coneguessin la seva situació i allò que més els preocupava. Al capdavant de les peticions hi havia que es respecti la jubilació que s’explicitava en l’edicte amb el qual van accedir al cos corresponent.

Reunió de la plataforma sindical amb els caps de llista

Relacionat

Els sindicats de funcionaris demanen que se’ls respecti la jubilació de l’edicte de contractació

Tal com va anunciar la sindicalista, Carla Guinot, l’objectiu, més enllà de reunir-se amb els caps de llista, era tenir un retorn posterior de la seva posició. D’aquesta manera, s’ha preparat un formulari web amb diverses preguntes que giren al voltant de les demandes que es van explicar. Entre les qüestions que se’ls demana figura si la veuen positiva i assolible o si, després de fer una valoració, la inclouran en el seu programa electoral.

En aquest sentit, Gabriel Ubach va fer una demanda el passat dimarts a tots els caps de llista que es basava, bàsicament, en la sinceritat. “Si la vostra ideologia no va en aquest sentit, o si creieu que no és assumible, volem que ho digueu”, els requeria als representants de les sis formacions que opten al Govern. Des de la plataforma s’ha indicat que no es faran públiques les respostes fins que cada partit no mostri el seu programa electoral.

Comentaris

Trending