Gairebé mig miler de vots judicials en només dos dies

El ritme d’aquestes primeres jornades a la seu de la Justícia és força elevat, més fins i tot que en anteriors conteses electorals

Dwpendències del vot judicial.
Dwpendències del vot judicial. Toni Solanelles

El vot judicial ha agafat embranzida. I força. Segons fonts de la Batllia consultades per Altaveu, el ritme aquests primers dos dies és elevat. Fins i tot més que en conteses electorals anteriors. Aquest dimarts es preveu tancar les urnes fregant el mig miler de sufragis ja emesos a les dependències de la nova seu de la Justícia.

Segurament no és cap secret, vist com ha evolucionat aquesta forma de participació electoral en les darreres cites amb les urnes. El que està clar és que l’opció d’anar a la seu judicial té molts partidaris. El vot via Batllia es va posar en marxa dilluns i en dos dies el nombre d’electors que l’han fet servir ja frega els 500.

Al migdia, i segons les fonts consultades, ja s’havien superat els 400 votants. S’espera que al llarg de la tarda el ritme es mantingui i, per tant, es pugui aproximar al mig miler.

D’aquesta forma, tot fa pensar que hi ha opcions de batre el rècord de fa quatre anys. Llavors, fins a 7.141 electors van optar per votar a l’antiga seu de la Justícia, a l’edifici de les Columnes. Això representava el 26,17% de tot el cens. Caldrà veure si enguany se superarà aquesta xifra.

Etiquetes

Comentaris

Trending