Liberals treu pit de la feina feta per Víctor Filloy per tirar endavant el vial massanenc

En la reunió de poble celebrada a la Massana, la formació blava remarca la importància que la infraestructura té per millorar “la qualitat la vida” a la parròquia i també presumeix de l’acord per tenir pisos socials a Arinsal

Els membres de Liberals a dalt de l'escenari de les Fontetes.
Els membres de Liberals a dalt de l'escenari de les Fontetes. Liberals

Liberals han celebrat la reunió de poble a la Massana. El Teatre de les Fontetes ha acollit l’acte, amb la intervenció del ministre de Territori i Habitatge en funcions com a un dels caps de cartell. No era pas un convidat a l’atzar. Víctor Filloy ha volgut treure pit de la feina feta per avançar en un projecte clau per a la parròquia: la desviació. Ha assegurat que les obres es podran licitar a la tardor.

Al llarg de la seva intervenció, el titular de Territori ha destacat que ja s’han tancat el 50% dels convenis necessaris per poder tirar endavant les obres. “En les properes setmanes esperem tenir-ne el 80%”, ha afirmat. Al mateix temps, ha defensat que la infraestructura “aportarà qualitat de vida i una millora per a la ciutadania de la Massana, ja que es podran fer espais públics més pacífics”, beneficis que també tindran els habitants a Ordino.

Filloy també ha exposat les diferents propostes d’habitatge que porten al programa. Així, ha anunciat que ja hi ha un preacord amb el comú de la Massana perquè el Govern compri dos blocs de pisos a Arinsal, els rehabiliti i pugui posar entre 40 i 50 habitatges a preu assequible amb una prioritat per als joves.

El segon a intervenir ha estat el candidat de la llista nacional, Àlex Villagrasa, qui ha destacat la importància del turisme al país i principalment a la Massana. “Tenim els recursos idonis per ser atractius”, ha exposat, assegurant que la Massana és un clar exemple per la gran quantitat d'esdeveniments esportius que organitza. “Hem de seguir potenciant aquest model de turisme perquè aporta riquesa”, ha comentat.

Finalment, el candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, ha destacat la importància de l’heliport a la Caubella i també ha explicat diferents infraestructures com la carretera de l’Obac, el desviament de Sant Julià o la variant de la Solana al Pas de la Casa.

Comentaris (4)

Trending