ACO+Demòcrates suma a la llista d’Ordino l’adversari que més els va fer suar fa quatre anys

Marc Galabert, Marc Saura i Meri Rabadà són els suplents de la territorial d'ACO +Demòcrates + Liberals d'Ordino encapçalada per Berna Coma i Sandra Codina

Els candidats d'ACO + Demòcrates + Liberals al Comú d'Ordino aquest matí
Els candidats d'ACO + Demòcrates + Liberals al Comú d'Ordino aquest matí

Demòcrates es presenta a la territorial d'Ordino amb una triple aliança amb ACO i liberals amb el tàndem de conselleres generals els últims quatre anys, Berna Coma i Sandra Codina, acompanyades del liberal Marc Galabert com a primer suplent. Marc Saura i Meri Rabadà tanquen la candidatura. 

 

Codina es va presentar en les passades generals a la territorial de la parròquia acompanyant Joan Martínez Benazet i Coma era la primera suplent. En ser Benazet ministre de Salut, Coma va acabar entrant al Consell General.  El primer suplent de la llista, Marc Galabert, és la quota liberal. De fet, a les eleccions del 2019 era el número 1 del tiquet de D'Acord (la unió entre liberals i PS) a la parròquia i després de les eleccions i el pacte entre Demòcrates i Liberals per governar, va ser nomenat secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació depenent del ministre d'Economia, Jordi Gallardo.

Democrates ordino
Llista Demòcrates ordino

La llista amb les signatures ha estat presentada al Comú per Pere Armengol i Lourdes Pons. Tots els candidats, menys Marc Saura, els han acompanyat. La número 1 de la llista, Berna Coma no ha volgut especular sobre les opcions que tenen per revalidar la victòria de fa 4 anys a Ordino ja que assegura que primer cal saber quantes candidatures s'acabaran presentant. Això sí, ha assenyalat que espera una campanya electoral neta.

Comentaris (1)

Trending