Demòcrates creu que Marsol garanteix “una candidatura forta” i “hi ha partit” a la capital

Miquel Canturri, amb Josep Puntí, presenta la llista taronja a Andorra la Vella pocs dies abans d’assumir per segon cop el càrrec de cònsol menor

Josep Puntí i Miquel Canturri amb el cònsol menor David Astrié, i el secretari general Àngel Grau.
Josep Puntí i Miquel Canturri amb el cònsol menor David Astrié, i el secretari general Àngel Grau. Toni Solanelles

Demòcrates considera que la presència a la llista territorial de la fins ara cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, garanteix que disposa “d’una candidatura forta” i, en conseqüència, tot i tenir al davant l’aliança socialdemòcrata “tenim possibilitats i hi ha partit” a la capital. Com a mínim, l’objectiu és aconseguir “el millor resultat possible”.

El fins ara conseller major del comú de la capital, Miquel Canturri, i Josep Puntí han estat els presentadors de la candidatura que configuren demòcrates i liberals a Andorra la Vella. Canturri representava la primera formació. Puntí, la segona. El conseller comunal ha destacat que el pacte “simbolitza la unió de dos partits consolidats a Andorra”.

Canturri assumirà en breu el càrrec de cònsol menor com ja va fer fa quatre anys. L’ara conseller ha explicat que coneix tan el càrrec com la parròquia entoma la responsabilitat com ho va fer quan li va tocar. Amb tot, el cuiner i empresari restaurador no ha volgut avançar què pensa a final d’any. Canturri va ser un dels noms que durant el cap de setmana es van posar sobre la taula per anar a la llista territorial si finalment no hi acudia Marsol.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 10.25.03

 

Comentaris (6)

Trending