Demòcrates i Acció presenten un “equip cohesionat” a la territorial d’Escaldes

La candidatura en conjunt va encapçalada per Trini Marín i Marc Magallón, com a dupla principal, i amb Salomó Benchluch, Mariona Cadena i Laura Mas com a suplents

Presentació de la llista de Demòcrates - Acció a Escaldes.
Presentació de la llista de Demòcrates - Acció a Escaldes.

Demòcrates ha estat la primera formació a presentar llista a Escaldes-Engordany, i ho ha fet conjuntament amb Acció, sent l’única parròquia on es donarà aquesta conjugació. Es fa amb Trini Marín i Marc Magallón com a dupla principal, encapçalant la candidatura, i amb Salomó Benchluch, Mariona Cadena i Laura Mas com a suplents. Marín assegura que es tracta d’un “equip cohesionat” i que treballarà “en conjunt per uns mateixos objectius”.

Marín és la tercera vegada que es presenta com a cap de llista, dues d’elles com a cònsol major d’Escaldes. No estava gens convençuda, les seves intencions eren no tenir cap presència, però finalment ho ha fet, i al capdavant. En aquesta ocasió, però, ho fa en coalició amb Acció, amb Magallón com a segon. Segueixen dos suplents demòcrates, Benchluch i Cadena, i tanca la llista Mas, per acabar de compensar la presència d’Acció a la candidatura. “Sempre s’ha hagut de treballar, i hem d’aportar a la ciutadania el projecte que portem en comú”, ha puntualitzat Marín.

Aquest pacte s’ha aconseguit gràcies a una “mateixa ideologia de treballar pel país amb consens, per ser constructius, i amb el Marc serà així”. El projecte, però, afirma que “s’ha d’explicar bé, i sabem que són temes que es fan molt difícils en aquest moment al país”. La proposta, com és d’esperar, té l’habitatge com a principal lema i principal lluita. A més a més, Marín assenyala que “ja saben la meva vocació envers la ciutadania, pel meu país, i espero poder aportar tot el que pugui de mi amb treball i amb esforços”.

S’espera que la lluita per la territorial escaldenca sigui, com a mínim, complicada amb la presència de la coalició PS + SDP. “Quan es presenta és per anar a guanyar, però serà la ciutadania qui dirà, nosaltres estem preparats per fer tota aquesta feina, que és el més important”, ha remarcat Marín. Les presentadores de la coalició han estat les germanes de la dupla, Lydia Magallón i Encarnación Marín, i la llista s’ha entregat amb més d’una seixantena d’avals. Amb tot, Marín s’ha encomanat al 2 d’abril i la campanya electoral per veure quina és la decisió de la població.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 09.47.25
 

 

Comentaris (3)

Trending