Cabanes tanca la campanya amb bones sensacions i convençut que els resultats seran “fantàstics”

Liberals ha fet el darrer acte a Andorra la Vella posant de relleu la tasca dels ministres de la formació durant el darrer Govern

Comentaris

Una imatge del darrer acte de campanya de Liberals.
Una imatge del darrer acte de campanya de Liberals.

El candidat a cap de Govern per Liberals d'Andorra, Josep Maria Cabanes ha fet el balanç d'una campanya "intensa" i que "se m'ha fet curta". Ha indicat que han pogut explicar el seu programa a una bona part de la població, cosa que li ha donat "bones sensacions" i aspiracions de "fer un  resultat fantàstic diumenge".

Cabanes considera que "quinze dies són molt curts" però tot i això ha pogut estar amb tots els col·lectius, els agents socials i econòmics i molts ciutadans "que han aportat idees i propostes". Ha qualificat la campanya de "fantàstica" i "m'he tornat a motivar per estar al costat del poble i per treballar per al poble que és el lema del nostre partit, primer Andorra".

Durant la campanya ha posat de relleu la tasca feta pels ministres liberals, que han estat determinants per desencallar projectes que Cabanes ha definit com a "claus" com és el cas de l'heliport. De cara a les eleccions de diumenge ha afirmat que "les sensacions són molt bones. La gent espera molt de nosaltres i una política liberal. Ens ha despertat molt bones vibracions i esperem que els resultats siguin fantàstics".

Comentaris (8)

Trending