Cabanes nega cap fractura dins de Liberals i creu que Alís “pot fer el que cregui”

El candidat a cap de Govern assegura que “no em paro a pensar en aquestes manifestacions” i deixa clar que “nosaltres som fidels a la línia que ens vam marcar i la nostra paraula no es distorsiona”

Josep Maria Cabanes al debat de la CEA
Josep Maria Cabanes al debat de la CEA Toni Solanelles

El candidat a cap de Govern de Liberals, Josep Maria Cabanes, ha volgut deixar clar que en el si de la formació no hi ha cap fractura després del suport públic a PS+Agrupament Encampadà que va fer un dels destacats membres del comitè liberal a Encamp, Sergi Alís. Recorda que va dimitir de vicepresident de l’executiva del partit i “com a persona física pot fer el que cregui”.

Cabanes no vol sentir a parlar de cap trencament dins de Liberals, tot just a una setmana de les eleccions generals. Malgrat que hagi sortit a la llum que existeix una fractura en el si del partit, ell ho nega. I això que un dels membres destacats del comitè parroquial d’Encamp, Sergi Alís, ha mostrat públicament el seu suport a la llista de PS+Agrupament Encampadà. El cap de llista ha recordat que “el senyor Alís va dimitir de vicepresident de l’executiva i com a persona física pot fer el que cregui”. De fet, Alís va oposar-se a qualsevol pacte amb DA a la parròquia.

Susagna Venable i Marta Pujol en un acte de campanya.

Relacionat

Els liberals d’Encamp es posen al costat de PS+Agrupament Encampadà a la territorial

Precisament, el candidat a cap de Govern ha expressat que “nosaltres seguim la línia que ens vam marcar el seu dia amb les converses que vam mantenir amb el cap de Govern, Xavier Espot”. “Vam asseure’ns amb DA per trobar una fórmula diferent de la política d’aquests quatre anys i assegurar la governabilitat del país”, ha expressat”. Afegeix que “som fidels al que diem i la nostra paraula no es distorsiona al llarg dels dies”.

Josep Maria Cabanes enganxant el cartell sota l'atenta mirada de Gallardo i Filloy, entre altres.

Relacionat

Els ‘pactes per la cadira’ i la ‘fiscalització’ de Gallardo esquerden Liberals

Josep Maria Cabanes és conscient que “estem en campanya electoral, tothom fa els seus comentaris i interpretacions i, en aquest cas no em paro a pensar en aquestes manifestacions perquè nosaltres tenim un equip molt motivat”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending