Andorra Endavant pot quedar fora dels comicis a Sant Julià de Lòria

Això pot deixar en tres les candidatures a la parròquia laurediana tot i que el partit de Carine Montaner demanarà a la junta electoral poder incorporar un altre nom per substituir un dels integrants

Comentaris

La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner.
La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner. Toni Solanelles

Andorra Endavant presentarà una substituta per un dels components de la llista les eleccions generals en la circumscripció parroquial de Sant Julià de Lòria que no pot concórrer a les eleccions per motius laborals. Així ho ha anunciat la formació i la seva presidenta, Carine Montaner ha dit que enviaran una carta a la junta electoral per demanar el canvi.

La prèvia de les eleccions a Sant Julià de Lòria està sent d'allò més convulsa. Després de la retirada d'Unió Laurediana, aquest dilluns ha estat del torn d'Andorra Endavant que ha vist com no podrà comptar amb un dels integrants de la seva llista per motius laborals. L'empresa ha dit que és una decisió interna basada en el seu codi ètic i que s'havia acordat que si algun treballador es volia presentar a les eleccions, havia d'agafar una excedència. D'aquesta manera, consideren que l'empresa no es veu implicada en el procés electoral i és la primera vegada que pren una decisió d'aquest tipus.

La candidatura d'Andorra Endavant durant la presentació al comú de Sant Julià.

Relacionat

Andorra Endavant denuncia que una empresa ha posat candidats en excedència

Ràpidament, Andorra Endavant ha trobat una substituta i aquest mateix dilluns a la tarda enviarà una carta a la junta electoral demanant el canvi. Si no s'accepta, la formació no podrà participar als comicis lauredians que quedarien amb tres candidatures que són les de Demòcrates i Liberals, Concòrdia i PS-SDP +.

Carine Montaner ha mostrat el seu enuig per les dificultats que posen algunes empreses per permetre als seus treballadors que pugui prendre part a les eleccions. Considera que és inconstitucional i que això només busca apartar ciutadans de l'accés a la vida política. El partit demanarà explicacions i es planteja què poden fer per evitar que situacions com aquesta es repeteixin.

Els dirigents d’Andorra Endavant Marc Monteagudo, Carine Montaner i Noemí Amador.

Relacionat

Andorra Endavant confirma la seva participació a les eleccions a Sant Julià de Lòria

Comentaris (29)

Trending