Andorra Endavant confirma la seva participació a les eleccions a Sant Julià de Lòria

Un dels seus candidats agafa una excedència i podrà formar part de la candidatura de la formació de Carine Montaner

Comentaris

Els dirigents d’Andorra Endavant Marc Monteagudo, Carine Montaner i Noemí Amador.
Els dirigents d’Andorra Endavant Marc Monteagudo, Carine Montaner i Noemí Amador. ANDORRA ENDAVANT

Les eleccions generals a la parròquia de Sant Julià de Lòria comptaran finalment amb quatre candidatures -Demòcrates i Liberals, PS-SDP+, Concòrdia i Andorra Endavant- després que la formació que presideix Carine Montaner hagi confirmat aquest dimecres al matí la seva participació. La llista va estar a punt de quedar fora dilluns ja que un dels seus candidats havia d'agafar una excedència del lloc de treball, cosa que finalment ha fet.

Carine Montaner ha dit que promouran un canvi legislatiu per evitar que situacions com la viscuda per dos dels seus candidats i per un d'una altra formació es tornin a repetir. Montaner, s'ha queixat per les dificultats que posen algunes empreses per permetre als seus treballadors que pugui prendre part a les eleccions. Considera que és inconstitucional i que això només busca apartar ciutadans de l'accés a la vida política. 

La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner.

Relacionat

Andorra Endavant pot quedar fora dels comicis a Sant Julià de Lòria

En cas de no haver pogut comptar amb el candidat inicialment designat, Andorra Endavant es plantejava enviar una carta a la junta electoral proposant una substituta. No ha calgut fer-ho amb l'excedència del candidat que té una durada de 50 dies i que implica també no cobrar el salari. El partit ha viscut la mateixa situació amb una de les suplents d’Ordino, però va signar els papers de l’excedència aquest dilluns.

Comentaris (20)

Trending