L’Altaveu en campanya

Els caps de llista de les sis formacions que concorren a les eleccions generals 2023 responen a preguntes dels ciutadans agrupades en blocs temàtics en 6 càpsules audiovisuals que es començaran a publicar demà. A partir del pròxim diumenge també es podran veure entrevistes de perfil en un format àgil i personal

Tots els candidats al plató de l'Altaveu
Tots els candidats al plató de l'Altaveu

L'Altaveu es posa en marxa aquesta campanya amb contingut propi cada dia tant en format audiovisual com escrit. A partir d'aquest dilluns es publicarà una càpsula audiovisual on tots els candidats responen a les qüestions que els plantegen ciutadans i que representen les temàtiques que més preocupen. En total són sis que s'agrupen per blocs temàtics: model de país, immigració, acord d'associació amb la Unió Europea, qüestions socials, mobilitat i habitatge.

 

L'equip mèdia de l'Altaveu fa setmanes que hi treballa; primer recollint les inquietuds de la població al carrer i després rebent a les instal·lacions de l'Altaveu cada un dels candidats per traslladar'ls-hi. Els vídeos partiran de les preguntes dels ciutadans agrupades en blocs temàtics i que els candidats aniran responent i comentant. Aquest dilluns 20 de març es publicarà el primer vídeo a primera hora del matí i que tractarà sobre el model de país que volem. Dimarts ens parlaran d'immigració, dimecres ho faran de l'acord d'associació amb la UE, dijous d'habitatge, divendres de mobilitat i finalment dissabte de temes socials.

A partir de diumenge 26 i fins al darrer dia de campanya s'aniran publicant les entrevistes de perfil. Són vídeos curts on els candidats responen un qüestionari personal de manera distesa. El primer a publicar-se serà el del candidat demòcrata Xavier Espot, dilluns 27 serà el torn del socialdemòcrata Pere López, dimarts 8 seguirà la candidata d'Acció Judith Pallarés, dimecres el liberal Josep Maria Cabanes, dijous es publicarà el perfil de Carine Montaner candidata d'Andorra Endavant i finalment divendres el de Cerni Escalé candidat per Concòrdia.

Paral·lelament al contingut audiovisual també es publicaran a partir d'avui diumenge, coincidint amb l'inici de campanya electoral, les entrevistes en format escrit fetes als candidats tant de les territorials com de les llistes nacionals. La primera setmana es publicarà cada dia les entrevistes dels candidats d'una parròquia. Així comencem per Canillo, seguim per Ordino, la Massana, Encamp, Sant Julià, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. A partir del pròxim diumenge es publicaran les entrevistes als caps de llista de les 6 llistes nacionals començant per Concòrdia, continuant per Andorra Endavant, Liberals d'Andorra, Acció, Partit Socialdemòcrata i Demòcrates el darrer dia de campanya, divendres 31 de març.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending