El ‘traceur’ Leo Urban fa de les seves en les antenes d’Engolasters

Agents de la policia, que estaven entrenant a la zona, han controlat l’especialista andorrà en ‘parkour’, que s’ha fet alguna lleu ferida en un peu en baixar del cablejat

-
-
Viu de les seves aventures. I quan no les té del tot -enfilar-se a les antenes d’Engolasters, ja de per sí, és una bona aventura- se les inventa. El ‘traceur’ andorrà Leo Urban ha difós aquest dimarts per les xarxes socials una més de les seves experiències de ‘parkour’. Ha aprofitat que un grup del servei de manteniment de la policia estava fent exercicis a la zona del llac escaldenc per enfilar-se a les estructures metàl·liques i cridar l’atenció dels uniformats.

Algun dels agents s’ha acostat fins al lloc on era Leo Urban i l’han acabat controlant una vegada ha baixat a terra per comprovar que més enllà de les seves habituals ‘sortides de to’ no hi havia cap més anomalia. El ‘traceur’ ha venut la història a les xarxes com si estigués sent seguit, assetjat, pels agents. I mirat de crear tensió via Instagram per tal que els seus seguidors prestessin també atenció per veure si era o no capaç d’escapolir-se de l’acció policial.Hi havia una vintena d’agents d’entrenament i tot just un parell s’han acostat fins on al lloc on, a través del cablejat de l’antena, ha acabat baixant fins a terra, tot fent-se alguna petita ferida als peus (anava descalç). No hi ha hagut cap detenció ni res que se li assemblés. Tot just un control. Les fonts consultades han assegurat que la família d’aquest jove, que en altres èpoques es va traslladar a França per intentar viure d’aquesta activitat pseudo-esportiva, regenta un dels dos restaurants que hi ha a Engolasters. I així és molt possible que de manera habitual el ‘traceur’ faci estada en aquell indret i hi entreni.

Etiquetes

Comentaris

Trending