El telecabina d’Engolasters, projecte estrella d’En Comú per Encamp

Jéssica Montella, número 11 de la llista, explica que el giny es tiraria endavant després d’un estudi de viabilitat i en forma de concessió

Montella, Fernández i Riba, al llac d'Engolasters.
Montella, Fernández i Riba, al llac d'Engolasters.

La candidatura d’En Comú per Encamp ha presentat aquest divendres un dels projectes estrella del programa electoral: unir el nucli urbà amb el llac d’Engolasters amb un telecabina. La número 11 de la llista, Jéssica Montellà, ha explicat que en cas de victòria electoral s’estudiarà la viabilitat de la infraestructura que es tiraria endavant mitjançant una concessió i permetria portar els turistes fins a un “entorn natural excepcional”.

La candidata, acompanyada pels  números 6 i 7 de la llista, Xavier Fernández i Andreu Riba, han manifestat que la llista aposta pel turisme de muntanya, esportiu i de natura. Per això, a banda del giny, també es vol crear un camí verd apte per a tots els públics des de Les Bons fins a Vila. “Seria un passeig de fàcil accés”, ha apuntat.

Una altra acció serà la potenciació de la ruta dels orris ja existents. Això permetria “mostra el nostre patrimoni natural i cultural”, segons Montella. En definitiva, el que es vol des d’En Comú per Encamp és “que tothom pugui gaudir de les nostres muntanyes”.

Comentaris (1)

Trending