El SAAS ‘pren el sol’ amb els padrins del Cedre-Fènix i celebra la sortida d’una pacient Covid-19 de l’UCI i dues noves altes

Els perfils que té a les xarxes socials l’organisme que gestiona els serveis públics de salut mira d’insuflar optimisme davant la crisi sanitària

-
-
Tres ‘celebracions’ en una, per dir-ho així. Els perfils que el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) té a les xarxes socials miren s’insuflar tant optimisme com poden a la ciutadania. Avui, almenys, han mostrat tres celebracions: familiars deixant l’hospital, una pacient Covid-19 sortint de l’UCI i els padrins que van ser traslladats del Cedre a un hotel d’Escaldes ‘prenent el sol’ a la terrassa de l’esmentat establiment hoteler.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ja s’ha mostrat aquest migdia especialment content pel fet que s’hagués pogut retirar ja la ventilació mecànica a la jove auxiliar d’infermeria del SAAS que es va contagiar amb el coronavirus al Cedre. A més, el titular ministerial ha informat que essent tan bona l’evolució de la sanitària, de 23 anys, se la traslladaria a una planta ordinària on estan aïllats els afectats pel virus.

La satisfacció al SAAS era múltiple tot i l’estrès de la feina. Com a mínim si es tenen en compte les imatges amb els padrins del Cedre que durant una estona han estat gaudint del bon temps d’aquest dimecres degudament protegits a la terrassa de l’hotel que els acull des de poc després de l’inici a la crisi pandèmica al Principat. També han celebrat a l’hospital la sortida d’una pacient de l’UCI o la donada d’alta d’una família sencera (mare, filla i gendre) que tota ella ha hagut de passar la malaltia al centre hospitalari.

Comentaris (1)

Trending