El PS d'Andorra la Vella defensa la reactivació de les obres dels Serradells

Sergi González el qualifica de "pulmó de la parròquia i de tot el país", i demana a la majoria que consideri prioritària la reconstrucció

González, Carmona i Samarra, consellers del PS a Andorra la Vella.
González, Carmona i Samarra, consellers del PS a Andorra la Vella.
Des de PS Independents d'Andorra la Vella han defensat aquest dijous la reactivació de les obres dels Serradells. El conseller Sergi González l'ha qualificat de "pulmó de la parròquia i de tot el país" i ha demanat a la majoria que consideri prioritària la reconstrucció. L'obra és una de les inversions contemplades al pressupost 2020 que va tancar a principis d'any el comú de la capital, abans de l'arribada de la Covid-19.

“Per fer aquesta reconstrucció, tal i com ens va informar al consell del cinc de març  la cònsol,  el comú no hauria de fer efectiu cap pagament, ja que s’ha tancat un acord entre la corporació i la companyia
asseguradora i entre el comú i l'empresa constructora Progec. No entenem que no s'activi", ha explicat el polític socialdemòcra. Des de la formació entenen que "és una obra molt gran que pot durar més d'onze mesos, i que ha de continuar, doncs hi ha moltes famílies que depenen de la seva activació per viure".

González ha apuntat que "tenim un compromís amb els ciutadans de la parròquia i de tot el país i hem de tirar endavant aquesta obra". De fet, ha donat tres motius: "Primer per l'economia, segon per la societat d'Andorra i tercer, pel món de l';esport nacional, doncs tenim l'única piscina olímpica del país".

Fa una setmana que la formació va llençar la campanya 'Al teu costat', una acció que té com a objectiu posar el termòmetre a ls societat. "Hem rebut molts dubtes i neguits sobre els Serradells, és un dels temes que més preocupa als ciutadans i ciutadanes”, han detallat els socialdemòcrates. 

Comentaris (2)

Trending