El PS vol saber detalladament el cost dels viatges fets pel gerent d'Andorra Turisme

Pere López considera que la informació facilitada pel Govern sobre el salari i els pagaments de dietes al gerent d'Andorra Turisme és incompleta

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku
El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku
El Partit Socialdemòcrata (PS) demana al Govern una relació "exhaustiva" de tots els desplaçaments fets pel dirigent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, així com de les despeses que aquests viatges han comportat per a l'entitat pública. 

El conseller general del PS, Pere López, considera que la informació que ha facilitat el Govern sobre el salari i els pagaments de dietes a Budzaku és incompleta. Per aquest motiu, López creu "necessari fer un seguiment de la despesa" i demana quina és la relació de tots els viatges i desplaçaments realitzats pel responsable de l'entitat pública des de la seva designació. A més, el conseller vol que el Govern faciliti aquesta informació desglossada any per any i amb especificació del motiu concret de cada desplaçament. 

El parlamentari del PS també demana la relació de les despeses que han estat sufragades per l'entitat Andorra Turisme S.A.U. per cada viatge i de la mateixa manera, en vol un desglossament en funció del motiu de cada pagament, així com de les dietes cobrades. 

El PS insisiteix en aconseguir aquesta informació perquè les despeses dels viatges que s'han donat des de Govern han estat incomplertes, "una informació del tot insuficient i que no respon a la realitat", apunta Pere López. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending