El PS vol recuperar el telecabina d’Engolasters amb una concessió

La formació veu en la mesura una fórmula per reactivar econòmicament i comercialment el poble

Membres de la llista de PS I  a Encamp.
Membres de la llista de PS I a Encamp.

La candidatura de Partit Socialdemòcrata Independents d’Encamp considera que una bona fórmula per reactivar econòmicament i comercialment el poble és recuperar l’antic telecabina que arribava fins a la zona d’Engolasters. La llista proposa fer-ho a través d’una concessió, com ha indicat el número 4, Eduard Ricard.

Aquest és un dels projectes que es presenten el programa amb l’objectiu de “recuperar la vida comercial i turística de la parròquia d’Encamp”, com ha explica el candidat. Ricard ha volgut deixar clar que “des del PS entenem la situació com a molt preocupant”.

A part del projecte de recuperar el telecabina que uneixi el poble d’Encamp amb Engolasters, Ricard ha anunciat altres iniciatives per dinamitzar el comerç i el turisme, com la realització de diversos esdeveniments de caràcter cultural, entre els quals destaca un festival internacional de teatre. De la mateixa manera, s’estudiarà la manera d’enllaçar la Prada de Moles amb el Funicamp mitjançant “un transport ecològic”.

Això sí, totes aquestes propostes i iniciatives seran “sempre consensuades amb la població de la parròquia mitjançant consultes populars”, ha deixat clar Ricard.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending