El PS s’oposa sense embuts a la construcció del telefèric al pic del Carroi

La formació dóna suport a la marxa que han organitzat els promotors de la campanya opositora organitzada a través del portal change.org

-
-
El Partit Socialdemòcrata (PS) és obertament contrari a construir el telefèric projectat pel comú d’Andorra la Vella fins al pic del Carroi almenys en una primera fase. Per evidenciar la seva oposició a la iniciativa, la formació política dóna suport a la marxa que els promotors de la campanya opositora a través de la plataforma virtual change.org. La marxa està prevista per diumenge i la voluntat és ascendir fins al pic.

En aquest marc, i després de la recollida de 2.139 firmes en contra del telefèric, el PS ha sortit a denunciar el fet que la majoria comunal demòcrata no escolti la ciutadania per molt que ho defensi en els programes electorals. “La política piramidal en què al ciutadà només se li prestà atenció cada quatre anys per demanar-li el vot ha passat a la història”, així ho exposava el programa per a les eleccions comunals fa menys de 3 mesos la candidatura d’En Comú per Andorra la Vella, segons que recorda el PS en un comunicat. "Demanar, rebre i analitzar totes les propostes per fer millores a la parròquia" era un compromís que la majoria del comú d’Andorra la Vella portava al seu programa, expliquen els socialdemòcrates. 

A través d’un comunicat, el PS lamenta que tan sols un mes després d’haver guanyar les eleccions, l’actual majoria comunal “ignori les peticions de més de 2.000 ciutadanes i ciutadans d’Andorra" que han signat en contra de la construcció del telefèric del Carroi. "La petició de change.org l’han signat més persones de les que van donar suport a la candidatura de l’actual majoria”, recorda el secretari d'organització del PS, Pere Baró. Des del PS donen suport a la marxa contra la construcció del telefèric del Carroi, i esperen que l’actual majoria del comú (Demòcrates, Liberals i SDP) rectifiqui i consulti als ciutadans abans de dur a terme un altre projecte faraònic amb un greu impacte mediambiental.

Comentaris (4)

Trending