El PS mostra a Podem la voluntat de desenvolupar conjuntament punts del programa socialdemòcrata

El president i candidat de la formació amb representació parlamentària agraeix el suport públic rebut del partit que ha acabat renunciant a presentar-se als comicis

El president del PS, Pere López, conversant amb membres de Podem (i de l'USd'A) durant un acte organitzat per la formació liderada per Joan Seguí.
El president del PS, Pere López, conversant amb membres de Podem (i de l'USd'A) durant un acte organitzat per la formació liderada per Joan Seguí.
El president i candidat del Partit Socialdemòcrata (PS) a cap de Govern, Pere López, ha tramès una carta a Podem Andorra mitjançant la qual vol agrair que els màxims responsables de la formació morada hagin demanat públicament el suport dels seus afiliats i simpatitzants a la llista que encapçala. En l’escrit, també els expressa la voluntat de col·laborar conjuntament per tirar endavant els nombrosos i importants punts programàtics que comparteixen tots dos projectes polítics. 

Ara fa uns dies, Podem Andorra va anunciar que renunciava a presentar-se a les eleccions generals del 7 d’abril. Al mateix temps, els seus dirigents van fer públic la petició als seus simpatitzants i afiliats que en els dits comicis donessin el seu suport en forma de vot al projecte representat pel PS. Per això, des de la formació socialdemòcrata es vol agrair públicament aquestes manifestacions, tot posant en relleu que totes dues entitats “comparteixen una visió d’Andorra forjada en les esquerres”, fet que es demostra en la preocupació per aspectes com els salaris, les pensions o l’habitatge. “L’actual situació (...) fa palesa la necessitat d’aquesta visió i de propostes com l’augment del salari mínim a 1.200 euros, l’augment de les pensions (incloses les de viduïtat) i la gestió pública de l’habitatge”.

Per això, en la carta es remarca que “esperem seguir treballant conjuntament en aquells punts que compartim i que faran d’Andorra un país millor per a les persones que hi viuen i hi treballen”. Entre aquests, cal destacar propostes com l’augment del salari mínim a 1.200 euros així com de les pensions, l’impuls d’una Llei de responsabilitat política, el dret de vot dels residents, la legalització de la doble nacionalitat, una millora del transport públic o la despenalització de l’avortament.

Comentaris

Trending