El PS crida a superar “enveges” i “rivalitats” entre Andorra la Vella i Escaldes

Dolors Carmona i Rosa Gili escenifiquen al carrer de la Unió la voluntat de les dues candidatures socialdemòcrates de voler impulsar projectes conjunts i sumar sinergies per millorar l’oferta d’activitats

-
-
Les candidatures socialdemòcrates d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han escenificat aquest divendres al carrer de la Unió la voluntat de superar “enveges” i “rivalitats” entre les dues parròquies i treballar des dels respectius comuns per sumar esforços que permetin impulsar projectes conjunts que “reverteixin en la ciutadania” i millorar l’oferta de serveis i d’activitats de tota mena, també per mostrar una imatge més unitària més enllà de les fronteres del Principat.

Les candidates Dolors Carmona i Rosa Gili han ‘liderat’ l’acte unitari al qual han assistit membres de les dues candidatures i, també, fins a sis consellers generals, tres de cada parròquia: Pere López, Roger Padreny i Joaquim Miró, i Susanna Vela, Jordi Font i Carles Sánchez. Malgrat la pluja i el mal temps, tots plegats de molt bon humor han mostrat la necessitat que hi hagi una entesa que han trobat a faltar els darrers mandats entre les dues parròquies, les cues corporacions. “Fer-ho d’una altra manera que no sigui treballar conjuntament és perdre energia i no té cap sentit”, ha afirmat l’escaldenca Gili.La cap de llista del PS d’Escaldes i la d’Andorra la Vella, com no podia ser d’una altra manera convocant un acte conjunt, han coincidit en què cal “compartir sinergies” i mancomunar serveis amb l’objectiu de millorar les prestacions que s’ofereixen al ciutadà. Es podrien fer plantejaments i esdeveniments “més ambiciosos” a tots nivells. “Organitzar activitats conjuntament, i que unes vegades es puguin fer en una parròquia i altres a l’altra”, afirma Gili. “Anar a l’una”, reafirma Carmona.

I és que segons la candidata escaldenca, no cooperar entre les dues parròquies centrals, les dues poblacions més grans del país, no és res més que “rivalitats que ningú no entén i que no tenen cap sentit quan estàs al servei del poble”. O, segons Carmona, “evitar enveges i comparacions odioses entre parròquies que només aporten malestar i despesa”.

Comentaris

Trending