El PS considera que una millor promoció del romànic serviria per revitalitzar Santa Coloma

Comentaris

El PS considera que una millor promoció del romànic serviria per revitalitzar Santa Coloma
El PS considera que una millor promoció del romànic serviria per revitalitzar Santa Coloma

La candidatura PS Independents a Andorra la Vella considera que la promoció de l’església de Santa Coloma, una de les joies del romànic del Principat, és una via clau per potenciar el poble. Així ho ha explicat Dolors Carmona durant la visita que han fet al monument just abans de celebrar un berenar amb els padrins a la casa Quim Dolsa. La cap de llista ha remarcat que també es vol impulsar, amb consens amb els veïns, un pla integral específic per a la millora del nucli.

“Santa Coloma es mereix una atenció especial”, ha afirmat amb rotunditat la candidata a cònsol major de la capital per PS Independents. I dins d’aquesta atenció, ha indicat, “cal fomentar el patrimoni cultural”. Davant la magnífica església romànica del poble, Carmona ha posat en relleu que, un cop condicionats els entorns, toca fer una tasca important de promoció per aconseguir incrementar el nombre de visitants. Es tracta, ha assegurat, d’una forma idònia per potenciar econòmicament la població.

La cap de llista també ha remarcat la necessitat de millorar els serveis i la neteja del poble. Tot dins d’un “pla específic i integral” que es vol impulsar per a Santa Coloma. Un procés que, ha reiterat, es vol tirar endavant no en solitari des del comú sinó amb consens i diàleg amb els veïns perquè sigui realment eficaç. “Si es fa conjuntament serà quan realment surti bé”, ha assegurat.

Després d’explicar aquests projectes per al poble, els membres de la candidatura de PS Independents, s’han desplaçat a la casa Quim Dolsa. Allà han celebrat un berenar amb els padrins del poble, dels qui han pogut escoltar les seves demanes i neguits.

Comentaris

Trending