El primer nadó de l’any és una nena que es diu Anna i ha nascut a 2/4 de 3 de la matinada

El 2020 és un dels anys en què hi ha hagut un part tan matiner a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell

Els pares amb Anna Casal, primer nadó del 2020.
Els pares amb Anna Casal, primer nadó del 2020.
Anna Casal Machado és la primera andorrana de l’any. Ha nascut a 2/4 de 3 de la matinada a l’hospital. És filla de Carles Casal Mas i Bruna Machado Fernandes. Aquest 2020 és un dels anys en què hi ha hagut un part tan matiner al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell. 

Les circumstàncies del part i altres detalls com el pes del bebè es donaran a conèixer aquest dijous quan es pugui visitar la parella i l’infant. L’hospital ha tingut una alta activitat la primera nit de l’any. Més enllà del part, i segons que informa el SAAS, des del punt de la mitjanit i fins a les 8 del matí al servei d’urgències s’han visitat 34 pacients (un 260% més que la mitja de pacients per nit al llarg de l’any).

S’han fet deu trasllats a Urgències amb ambulància convencional (per sobre de l'activitat habitual) i el SUM amb Suport Vital Avançat ha hagut de fer un servei. Entre els serveis realitzats, el centre hospitalari destaca quatre intoxicacions alcohòliques i una assistència per un atropellament (el ferit ha resultat policontusionat però el seu pronòstic és lleu i serà donat d’alta en les properes hores).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending