El nou Rober de Càritas permetrà augmentar la reutilització i el reciclatge del tèxtil

Amb la incorporació de dos treballadors es podran dedicar més esforços al triatge de la roba

Comentaris

-
-
Càritas Andorrana ha inaugurat aquest divendres les noves instal·lacions del programa Rober amb l’objectiu d’augmentar la reutilització i reciclatge del tèxtil a Andorra. Està ubicat a la nau número 6 del Camí Borda Nova d’Andorra la Vella. Un espai que oferirà molta més capacitat per a la recollida i la distribució de roba de segona mà.

L’acte ha estat presidit per l’Arquebisbe i Bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, pel president de la institució, Amadeu Rocamora, i el consiliari mossèn Ramon Sàrries. El Rober, fins el moment ubicat a la seu social de Càritas, a l'església del Fener, incrementa el seu espai i serveis per atendre més demanda. Les noves instal·lacions permetran intensificar la tasca de recollida, distribució i triatge de roba de segona mà de tot el país.

Gràcies a aquest nou impuls del programa, Càritas Andorrana crearà dos llocs de treball. Aquest personal serà contractat a través del Programa de foment de l'ocupació i la formació en el sector privat del Govern. Amb la incorporació de nous efectius, es podran dedicar més esforços al triatge de la roba i en el suport d’altres tasques del programa.

D’aquesta manera, la institució també donarà compliment a un dels seus objectius en el marc de la inserció laboral. El programa comptarà amb sis treballadors. L’horari del Rober és de dilluns a dijous, de 16h a 19h.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending