El MoraBanc Andorra jugarà la Copa del Rei

La derrota de l’Herbalife Gran Canaria enfront del Kirolbet Baskonia ha certificat, de retruc, la classificació dels d’Ibon Navarro, tot i l’ensopegada contra el Baxi Manresa

El MoraBanc ha celebrat a xarxes la classificació.
El MoraBanc ha celebrat a xarxes la classificació.

El MoraBanc Andorra disputarà la Copa del Rei, tot i l’ensopegada de dissabte a la pista del Baxi Manresa. Els tricolors s’han vist beneficiats per la derrota de l’Herbalife Gran Canaria davant el Kirolbet Baskonia, fet que els ha permès celebrar, des de la llunyania, el seu retorn al torneig del KO, per tercera vegada en la història.

Els d’Ibon Navarro arribaven a la jornada molt ben posicionats. De fet, depenien d’ells mateixos. Una victòria a Manresa els hagués atorgat de forma directa el bitllet per a la competició que es disputarà a Màlaga entre el 13 i el 16 de febrer. Fins i tot, de fet, optaven a ser cap de sèrie en funció del que fes Iberostar Tenerife.

Aquesta opció, però, no s’ha materialitzat. La derrota al Nou Congost l’ha fet impossible. A més, l’ensopegada feia que els andorrans haguessin d’estar pendents de la resta de partits de la jornada. No ha calgut, però, patir gaire. El dubte s’ha resolt al matí.

Un dels resultats que s’ha donat no ha estat favorable al MoraBanc: la victòria del Retabet Bilbao al Palau Blaugrana davant el Barcelona (92-94), que ha fet caure els andorrans a la sisena plaça. En canvi, la derrota del Gran Canaria (72-89), sí. Aquest resultat fa que el partit entre València i Joventut de Badalona que s’ha de disputar a la tarda només pugui fer baixar els d’Ibon Navarro una posició i, per tant, no fa perilla la presència a la Copa.

El torneig del KO es disputarà del 13 al 16 de febrer a Màlaga. El MoraBanc hi accedirà per tercer cop en la seva trajectòria i tres temporades després. En l’edició del 2017 va caure eliminat a quarts pel Reial Madrid en el partit que ha passat a la història per un greu error arbitral que va afavorir els blancs i que va fer cèlebre la frase “era campo atrás”. El sorteig del torneig tindrà lloc aquest dilluns, a partir de les 12.00 h, a l’auditori del museu Picasso de la capital de la Costa del Sol.

Comentaris (1)

Trending