El ‘marsolisme’ planteja construir un mirador singular a la Comella

En Comú per Andorra la Vella pretén promoure una nova ‘atracció’ “integrada en l’entorn i el medi” i que no preveu que sigui excessivament costosa

-
-

Un mirador de “singularitat arquitectònica” però alhora “integrada en l’entorn i el medi”. És a dir, integrada a la zona de la Comella, on la candidatura encapçalada per Conxita Marsol pretén construir una nova atracció que hauria d’esdevenir l’“estrella” de tot el circuit de miradors que s’han inaugurat els darrers mesos a l’Obaga d’Andorra la Vella.  

El candidat a cònsol menor de la candidatura En Comú per Andorra la Vella, David Astrié, la número 7 de la llista, Meritxell López, i el número 9, Gerard Menardia, han pujat aquest dilluns al migdia fins a la Comella per anunciar un projecte, perquè el visitant pugui gaudir d’unes “vistes magnífiques d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Santa Coloma”, ha defensat Astrié. S’aposta per fer una infraestructura amb “singularitat arquitectònica” però, a la vegada, construïda amb materials de la zona, ha exposat el número 2 de la llista. 

Astrié ha afegit que el mirador és de fàcil accés per carretera, el que pot afavorir que vinguin turistes i, a la vegada, complementarà tota l’oferta de camins de muntanya de l’entorn. Comptarà amb zona d’aparcament. Si ‘En Comú per Andorra la Vella’ guanya les eleccions, es llançarà un concurs d’idees aviat per poder licitar el projecte. En cap cas serà “una obra costosa”, ha conclòs Astrié. 

 

Comentaris

Trending