El lladre de gossos de la gossera hi torna

La policia deté per segon cop en menys de deu dies un noi de 19 anys que havia sostre una gossa de raça ‘malinois’ de la canera oficial

-
-
La policia va haver de detenir la matinada de dijous i per segon cop en menys de deu dies un jove que havia sostret un gos de la canera oficial del Govern. El cos d’ordre havia hagut d’arrestar el noi, resident de 19 anys, pels mateixos fets el dimarts de la setmana anterior. Els agents que van detenir el noi en aquesta segona ocasió eren els del punt de control de la frontera, a tocar del qual queda la gossera.

La detenció es va produir a 1/4 de 6 del matí en les immediacions del despatx policial de la duana. L’home caminava amb una gossa de raça ‘malinois’. Ja ‘conegut’ pels agents, aquests el van controlar i el van detenir per un delicte contra el patrimoni. Aquesta és una de les divuit detencions que hi va haver durant la setmana passada, vuit de les quals degut a alcoholèmies positives, una de les quals en el marc d'un accident que que hi va haver dijous a primera hora del matí a la rotonda de la Margineda.

Durant la setmana passada es van produir 18 arrestos, vuit dels quals degut a alcoholèmies positives

En aquella ocasió, un home resident de 29 anys va donar positiu tant en alcoholèmia com en cànnabis. L'índex d'alcohol en grams per litre de sang no era pas cap broma: 2,60. Sens dubte, va ser el positiu més alt, encara que d'altres dels detinguts no es van quedar curts: la matinada de divendres es va detenir un home resident de 43 anys que va marcar 2.18 g/l  i la matinada de dissabte, un altre resident, ara de 25 anys, va donar 1,65 g/l en un control rutinari.

Bolets al·lucinògens

A banda de tres detencions per dos enfrontaments en l'àmbit domèstic,a la policia també va practicar diversos arrestos per delictes contra la salut pública. Els més remarcables es van produir poc després de la mitjanit de divendres a dissabtequan dos homes no residents de 23 anys accedien, amb un turisme privat, al Principat carregats de 'material'. A un se'l va trobar en possessió de 0,7 grams d'speed i 6,7 grams d'haixix. L'altre duia 2 grams d'speed i 4,6 grams d'haixix el segon i 60,7 grams de bolets al·lucinògens.

Comentaris

Trending