El laboratori de Perfumeria Júlia desenvolupa un gel higiènic per a la desinfecció de les mans dels sanitaris

Fins ara, i amb serioses dificultats per aconseguir matèria primera, s’han produït 5.800 unitats de 100 ml de desinfectant que s’han entregat al ministeri de Salut

-
-
El laboratori que s’encarrega de desenvolupar la línia de cosmètica del Grup Perfumeria Júlia -ITC, amb seu a Barcelona- ha reorientat la seva activitat per poder donar resposta a les actuals necessitats derivades de la crisi del coronavirus. D’aquesta manera ha passat a produir un gel higiènic que serveix per a desinfectar les mans tant del personal sanitari com dels pacients. Fins ara s’han produït 5.800 unitats que s’han posat a disposició del ministeri de Salut andorrà.

El laboratori continuarà treballant per a poder desenvolupar més unitats, encara que la mancança de matèries primeres està complicant a tots els fabricants el desenvolupament d'aquests productes. La reorientació de l’activitat s’ha dut a terme davant les enormes dificultats que s'estan trobant les institucions sanitàries per a obtenir alguns productes bàsics d'higiene, a causa de la seva gran demanda en el mercat i les poques unitats existents

És per aquesta raó de mancança, per la qual el Grup Perfumeria Júlia ha decidit cedir les seves unitats a les institucions sanitàries, ja que des de l'empresa “es té molt clar que la prioritat és poder ajudar, en la mesura de les seves possibilitats, en aquesta lluita contra aquesta pandèmia”.

Tant el laboratori, com la marca Júlia Bonet, la línia pròpia de cosmètics i fragàncies del Grup Perfumeria Júlia, aposten per la innovació i el desenvolupament de nous productes, com aquest gel higiènic, que s'han formulat i desenvolupat en un temps rècord, la qual cosa posa de manifest la gran capacitat tecnològica d'una empresa amb vocació internacional, però amb ADN 100% andorrà.

Des de l'accionariat del Grup Júlia, hi ha una aposta clara i desinteressada per continuar donant suport a la lluita contra el Covid–19. És per això que es continuarà buscant la possibilitat de continuar col·laborant amb les institucions mèdiques del país, com a primera prioritat, i si la capacitat de producció ho permet, secundar també altres hospitals dels seus mercats prioritaris, com l’espanyol.

Comentaris (1)

Trending