El Govern torna a publicar l’edicte que busca el pilot Jorge Lorenzo perquè es va deixar una ‘r’ al segon cognom

La secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals busca l’esportista per comunicar-li una notificació en matèria d’intercanvi d’informació fiscal

-
-
Sembla un acudit però no ho és. Després del rebombori generat per la publicació al Butlletí Oficial del Principat (BOPA) d’un edicte signat per la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, en què se sol·licitava al pilot de motos Jorge Lorenzo que es posés en contacte amb l’esmentat departament, ara hi torna. El BOPA torna a publicar l’avís, ara en format de correcció d’errata. Faltava una ‘r’ al segon cognom. Si no n'hi ha prou amb un got, dues tasses.

Efectivament, en l’edicte de la setmana passada, i malgrat que en l’intitulat del mateix apareixia correctament escrit Jorge Lorenzo Guerrero, en el text interior el Guerrero es convertia en Guerreo. Per aquest motiu el BOPA d’avui dimecres fa una correcció per remarcar que no és Guerreo, que és Guerrero. Sia com vulgui, que es tracta del conegut pilot de motocicletes i que queda clar que Andorra el busca perquè el fisca espanyol el persegueix.

Lorenzo Guerrero resideix formalment a Suïssa. Però també s’havia estat una temporada al Principat. De fet, hi manté molts vincles i hi ve tot sovint. Per això la hisenda espanyola vol saber exactament què hi ha. Fiscalment parlant, és clar. D’aquí que la fe d’errata que publica el BOPA aquest dimecres ho deixa clar: “Es prega al Sr. Jorge Lorenzo Guerrero que es posi en contacte amb la Secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals del Ministeri de Finances ( 376) 875 752, a l’efecte de rebre una notificació en matèria d’intercanvi d’informació fiscal, en el termini de deu dies hàbils a partir de la data de publicació d’aquest edicte.”

El pilot i el seu entorn deu està d’allò més content. Hores d’ara ja potser cal començar a patir pel futur del museu relacionat amb la seva trajectòria que fa un temps va inaugurar al Principat.

Etiquetes

-

Relacionat

Espanya ha sol·licitat informació fiscal sobre el pilot Jorge Lorenzo i Andorra el busca via BOPA

Comentaris

Trending