Ja hi ha 218 sol·licituds de crèdits per un import de 50 milions d'euros

El registre d'acomiadaments compta amb 206 demandes

L'edifici de Govern, a Prat de la Creu.
L'edifici de Govern, a Prat de la Creu.
El ministre portaveu, Eric Jover ha explicat aquest dijous que ja s'han rebut un total de 218 sol·licituds per part d'empreses i autònoms per poder accedir als ajuts de crèdits. Aquestes demandes suposarien una quantitat de 50 milions d'euros sobre els 60 que hi ha, en un principi destinats a aquest capítol. Les peticions es poden fer a la pàgina web http://govern.ad/coronavirus i dels telèfons 180 i 188.

Ara aquestes demandes seràn avaluades per part de la comissió tècnica per donar una resposta immediata perquè puguin servir per injectar liquiditat a les empreses. El Govern ja valora una possible ampliació de la quantitat econòmica.

D'altra banda, aquest dijous s'ha fet un seminari virtual a Actua  amb el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica, Marc Galabert ,que ha comptat amb la participació d'unes 400 empreses. S'ha pogut donar resposta a moltes preguntes sobre els crèdits.

En referència al registre d'acomiadaments, s'han recollit 206 demandes. Concretament, 54 d'aquestes tenien un contracte indefinit, i 152 de durada determinada. Jover ha destacat que "s'ha de verificar que la indemnització és l'adequada i comprovar qui ha estat acomiadat per força major".

Així mateix ha recordat el compromís a flexibilitzar l'accés a la prestació per desocupació involuntària. També en l'àmbit laboral, el telèfon 188 ha rebut aquest dijous 188 1.104 trucades, 233 per temes laborals.

Comentaris (12)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.