Govern i Ski Andorra noliegen un vol que repatriarà 400 temporers argentins el pròxim diumenge

Sortirà de Tolosa amb escala a París i arribada a Buenos Aires i portarà els que no tinguin bitllets amb Iberia o Level

-
-
El Govern i Ski Andorra noliejen un vol que, en principi, hauria de sortir diumenge de Tolosa, amb escala a París i arribada a Buenos Aires. El vol, amb capacitat per a 400 passatgers, acollirà els temporers argentins i les seves famílies que no tenen bitllet de tornada amb les companyies Iberia o Level. Aquestes dues companyies estan treballant també per poder repatriar, durant la primera quinzena del mes que ve, els temporers que ja havien adquirit vol.

Els ministeris d'Afers Exteriors i de Turisme han estat els que han gestionat la logística amb les companyies aèries i amb les autoritats diplomàtiques argentines per tal de poder permetre el retorn dels seus compatriotes. Ski Andorra, al seu torn, s'encarrega d'una altra part de la gestió i, especialment, d'assumir el cost inicial de l'operació, d'uns 240.000 euros.

Pels temporers amb bitllets d'Iberia o Level s'està buscant una solució que es donarà a conèixer en breu. Mentrestant, el cost del bitllet per viatjar en principi aquest diumenge diumenge és de 600 euros, dels quals les empreses que gestionen les estacions d'esquí assumeixen el 50% i la resta és a càrrec dels temporers. En tot cas, la situació concreta, segons fonts d'Ski Andorra, s'estudiarà cas per cas. El trasllat a l'aeroport de Blagnac està organitzat pel Govern, es farà amb bus i serà gratüit.

El tancament prematur de les estacions d'esquí a causa de la pandèmia del coronavirus i les restriccions dels viatges, amb tancament de fronteres, va deixar un ampli col·lectiu de temporers bloquejat a Andorra. El Govern ha obert un registre perquè es poguessin inscriure i facilitar tota la informació sobre la seva situació.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending