El Govern aprova un Reglament per fomentar el lloguer d'habitatges

Regula l'aplicació del tipus de gravamen de l'impost sobre transmissions patrimonials immobiliàries

Imatge d'arxiu d'uns pisos que al seu dia estaven pendents de ser llogats.
Imatge d'arxiu d'uns pisos que al seu dia estaven pendents de ser llogats. Toni Solanelles

La darrera sessió de consell de ministres de la legislatura ha portat l’aprovació del Reglament de l'impost sobre transmissions patrimonials immobiliàries. El text regulador desplega el desenvolupament reglamentari dels mecanismes pràctics de sol·licitud, liquidació i comprovació del benefici previst per la Llei de mesures urgents relatives a l'arrendament de l'habitatge.

El Govern ha aprovat el Reglament de l'impost sobre transmissions patrimonials immobiliàries. Aquest text regula l'aplicació del tipus de gravamen de l'impost sobre transmissions patrimonials immobiliàries reduïts o nuls vinculats a un compromís d'arrendament de l'habitatge adquirit. La proposta està vinculada a la Llei de mesures urgents relatives a l'arrendament d'habitatges aprovada durant el mes de gener i permetrà fomentar el lloguer.

El text regulador desplega el desenvolupament reglamentari dels mecanismes pràctics de sol·licitud, liquidació i comprovació del benefici previst per la Llei de mesures urgents relatives a l'arrendament de l'habitatge. A més, regula l'homologació de les obligacions de les persones en matèria d'acreditació de compliment dels requisits vinculats a l'exempció prevista en l'articulat de la Llei de l'impost sobre transmissions patrimonials immobiliàries.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending