El futur comú massanenc pretén convertir la zona de Santa Caterina en l’espai jovent de la parròquia

Ciutadans Compromesos pretén treballar amb els infants i els joves, com va fer al Prat del Colat, per consensuar tant com es pugui les preferències dels usuaris amb la disponibilitat comunal

Comentaris

-
-
El camp de Santa Caterina hauria de convertir-se en un nou espai per al jovent de la Massana. Almenys aquesta és la intenció del futur equip comunal encapçalat per Olga Molné i Eva Sansa, que lideren la candidatura de Ciutadans Compromesos (CC DA Liberals) i que inclouen entre les seves propostes programàtiques la voluntat de convertir l’esmentada zona en un híbrid entre instal·lacions cobertes i altres a l’aire lliure.

Segons que ha explicat l’actual consellera de la majoria i candidata a cònsol menor, Eva Sansa, la intenció és exportar a Santa Caterina el mateix procediment que es va dur a terme per al Prat del Colat, és a dir, que siguin els futurs usuaris de l’espai, els infants i els joves, els qui a través dels mecanismes que possibilita el comú -com el consell d’infants, per exemple- exposin quines són les seves pretensions o què és allò que preferirien. “El seu projecte ens el volem fer nostre”, ha remarcat Sansa.

Caldrà consensuar, doncs, les predileccions dels uns amb la disponibilitat dels altres, és a dir, amb els recursos que hi pugui destinar el comú. Però Sansa, pel que ha exposat aquest diumenge, ha donat a entendre que l’equip comunal ja té molt d’avançat i pensat. Així, a Santa Caterina s’hi voldria traslladar una part dels serveis que ofereix ara el Punt 400, que continuaria obert al centre de la parròquia, sobretot en vista a l’hivern.

Però per a la temporada d’estiu, es prioritzaria sense cap mena de dubte el camp de Santa Caterina. Hi hauria una zona que es voldria coberta, per poder acollir des d’espais per a jocs de taula o tennis taula a, fins i tot, alguns terminals d’ordinador per tal que els infants i joves que ho vulguin puguin fer allí els deures o altres activitats, i en l’espai que quedaria a l’exterior s’hi posaria entre altres, una zona d’’skate’ o un mur d’escalada, segons que ha explicat Sansa.

Comentaris

Trending