El Funicamp inicia aquest dissabte la temporada d’estiu

El giny és un dels funitels més llargs d’Europa i donarà accés a un ampli ventall d’activitats dirigides que tindran lloc als sectors Encamp i Grau Roig 

-
-
El Funicamp de Grandvalira donarà el tret de sortida de la campanya d’estiu aquest proper dissabte 20 de juliol. El giny obre les seves portes amb un ampli ventall d’activitats dirigides a tota mena de públics, coincidint amb l’inici de la temporada alta, període en el que el Principat d’Andorra rep més afluència de visitants a l’estiu. 

El Funicamp és un dels funitels més llargs d’Europa amb 6.137 m de longitud que s’assoleixen amb 25 minuts de trajecte mentre se sobrevolen les espectaculars vistes de la Vall dels Cortals. La base de la instal·lació és al poble d’Encamp a 1.333 m i l’arribada és a 2.502 m d’altitud, el punt més alt de Grandvalira amb accés via remuntador amb cabina. 

Un cop a l’arribada del Funicamp, l’oferta d’activitats és diversa amb excursions en vehicle tot terreny (4X4), senderisme i rutes cicló turístiques en bicicleta de muntanya, entre d’altres. El punt de partida de les sortides en tot terreny és des de Solanelles (arribada del Funicamp) i s’ofereixen dues possibilitats: excursió fins a Cubil o fins el llac de Pessons. 

Una de les activitats més sol·licitades pels visitants a l’estiu és la descoberta del patrimoni cultural i històric a partir d’una visita a l’Orri del Cubil que finalitza amb l’excursió al Llac de Pessons del sector Grau Roig de Grandvalira, una localització que convida a uns instants de desconnexió a la terrassa del bar-restaurant i a gaudir d’unes vistes excepcionals. 

La pujada amb el Funicamp també ofereix la possibilitat de fer una parada a l’estació intermèdia per poder gaudir d’una passejada per la Vall dels Cortals, fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya, fer escalada al rocòdrom exterior dels Cortals, una via ferrada o múltiples rutes a peu, entre d’altres. Pel que fa als serveis de restauració, l’espectacular terrassa de Solanelles romandrà oberta amb l’oferta de cafeteria i l’AndBurguer amb varietat d’hamburgueses de carn 100% autòctona. Al peu del Funicamp, la cafeteria Encamp Base també oferirà entrepans, creps i gofres.

Etiquetes

Comentaris

Trending