El funeral pel resident mort en l'accident de Sòria es farà aquest divendres

La cerimònia tindrà lloc a l'església parroquial de Santiago de Figueiró mentre la dona, ferida en el mateix sinistre, encara resta hospitalitzada

Esquela difosa per la funerària per exprés desig de la família.
Esquela difosa per la funerària per exprés desig de la família.
El resident portuguès de 53 anys que va morir dissabte passat en un accident de trànsit a la carretera N-122 a Sòria serà enterrat aquest divendres a Figueiró, al consell d'Amarante, al nord del país. El funeral es farà a dos quarts de cinc de tarda a l'església parroquial de Santiago i posteriorment serà traslladat al cementiri de la població. L'home vivia a la parròquia d'Escaldes-Engordany. La seva dona continua hospitalitzada però estable.

El cos ha arribat aquest dijous al domicili familiar de Figueiró on la mort del resident a Escaldes-Engordany ha causat una gran commoció. "Encara no em crec que hagi passat aquesta tragèdia. Era una gran persona i no mereixia aquesta final", explica un dels seus amics al diari de Lisboa 'Correio da Manhã'. "Estem en estat de xoc. Quan em van trucar per dir-m'ho no m'ho volia creure", afegeix. Altres testimonis destaquen el seu sentit de l'amistat i afirmen que "era molt prudent també a l'hora de conduir".

El finat i la seva dona viatjaven cap a Portugal per passar uns dies de vacances quan el vehicle, un Toyota Avensis matriculat al Principat, va sortir de la carretera i va bolcar en una zona que està considerada com un autèntic punt negre de la xarxa viària espanyola. Encara s'estan investigant les causes de l'accident que va tenir lloc el matí de dissabte, al terme municipal de Matalebreras

Joaquim da Silva Gouveia, que era popularment conegut per aquest darrer cognom, era considerat un home molt reservat però prudent en tot i amic dels seus amics. Feia més de dues dècades que era al Principat on sempre havia treballat en el sector de la construcció, pràcticament sempre en una mateixa i coneguda constructora escaldenca. Al Principat també hi viuen dos fills de la parella. L'esposa, de 55 anys, encara resta hospitalitzada però el seu estat és estable.

La dona està ara ingressada en una clínica de Barcelona. Les primeres atencions les va rebre a un centre sanitari de Sòria (Hospital Santa Bárbara) però degut a la gravetat de les lesions se la va traslladar a l'hospital universitari de Burgos, des d'on finalment se la va derivar a la capital catalana on se li va fer una intervenció quirúrgica que la manté a l'UCI però estabilitzada. Diumenge a 2/4 de 10 del matí l'església de Santiago de Figueiró tornarà a acollir una missa en memòria del finat.

 

 

 

 

 

Comentaris

Trending