El degoteig de denúncies per robatoris no s’atura

La policia treballa per aclarir l’onada de furts, que es barregen amb altres ‘assalts ordinaris’ i que tots sumats tenen desorientada la ciutadania

-
-
El nombre de denúncies emmarcades en l’onada de furts amb força que va iniciar-se el cap de setmana de Carnaval continua creixent. De fet, també hi continuen havent, aparentment, robatoris. Alguns es poden incloure en la mateixa onada i, per tant, es poden imputar, en principi, en la mateixa banda que encara no s’ha aconseguit enxampar. En canvi, hi ha altres furts, de caràcter ordinari, per dir-ho d’alguna manera, que no tenen res a veure amb l’onada d’entrades en despatxos professionals i domicilis.

La policia manté oberta la investigació, amb diverses línies de treball obertes, i alhora es reclou en un sepulcral silenci perquè no transcendeixin elements sobre els quals s’està indagant i que, d’alguna manera, permetin donar pistes als delinqüents. Una de les línies d’investigació, segons algunes fonts, passa pel fet que alguns dels delinqüents que estarien operant aquests dies al Principat, aparentment d’algun país de l’Est, ja haurien actuat anteriorment al país i, fins i tot, n’haurien resultat expulsats.

Diverses fonts van assegurar que aquest dilluns hi hauria hagut alguns furts en locals comercials de Canillo. Mentre algunes fonts policials van assegurar haver comptabilitzat dos nous furts, sense concretar on havien succeït, els portaveus oficials del cos van declinar donar més detalls i van recordar, en relació amb els furts que hi hauria hagut, suposadament, en establiments canillencs, que els furts de mercaderia són, malauradament, més habituals del que pot semblar i que aquests no es poden incloure en l’onada que s’està investigant de manera prioritària.

Comentaris

Trending