El debat d'orientació serà el dimecres 4 i el dijous 5 de maig

Comentaris

El debat d\'orientació serà el dimecres 4 i el dijous 5 de maig
El debat d\'orientació serà el dimecres 4 i el dijous 5 de maig

El debat d’orientació política se celebrarà els dies 4 i 5 de maig, segons que s’ha acordat aquest dimarts en el marc de la junta de presidents. El cap de Govern, Toni Martí, no ha aclarit els motius que el porten a demanar un avançament de la data per comparèixer davant el Consell General. S’ha referit a la necessitat d’exposar de manera general el full de ruta que té traçat l’executiu.

Martí no ha volgut referir-se a cap qüestió en concret, encara que el calendari, si aquest cop es compleix, podria indicar que el cap de Govern tindria embastada una solució per al ‘cas BPA’ i la voldria fer pública, d’una manera o altra, davant els parlamentaris. Però tampoc no n’ha dit res obertament, com no s’hauria referit a les negociacions amb Europa, que seria un altre dels temes que estan damunt la taula i que són d’extrema importància per al país.

El màxim responsable de l’executiu ha accedit a fer el debat en un dimecres i un dijous, quan habitualment solia ser un dijous i un divendres. Segons algunes fonts, Martí donaria d’aquesta manera satisfacció a l’oposició, que considerava que s’arribava massa al límit de forces el darrer dia de la setmana i la intervenció dels grups parlamentaris quedava molt diluïda. També des del punt de vista mediàtic.

Comentaris

Trending