La Covid-19 deixa una nova defunció al Principat

Els sanitaris han hagut de fer la prova, a més, a una altra dona que ha mort aquesta matinada al seu domicili per descartar, o no, que estigués afectada pel coronavirus

-
-
La Covid-19 s’ha cobrat aquesta matinada, com a mínim, una nova víctima. Seria la defunció 26 reconeguda amb coronavirus des que es va iniciar la crisi sanitària. A més a més, els equips sanitaris han hagut de fer les proves post mortem pertinents a una altra dona que ha mort al seu domicili per descartar, o no, la presència del coronavirus. Es resta a l’espera, ara, dels resultats d’aquestes analítiques.

La defunció confirmada amb coronavirus és la d’una dona d’edat avançada -les fonts sanitàries consultades no l’han pogut confirmar amb exactitud- que ha mort a l’hospital, on estava ingressada des de feia uns dies. És una dona que era usuària dels servei de dia del Cedre que des que es va iniciar el confinament va quedar-se sota el control domiciliari de la seva família. Després d’emmalaltir i agreujar-se la seva situació va ser hospitalitzada.

Segons les fonts sanitàries consultades, al centre sanitari hi ha hagut una altra defunció però en estar sota control mèdic ja era clar que no tenia res a veure amb la Covid-19. En canvi, com s’ha dit, s’està pendent de les proves realitzades a la dona que ha mort al seu domicili.

Comentaris

Trending