El coronavirus afecta els preparatius de la Cimera Iberoamericana

L'abril està programada a Andorra la reunió de directors de l'aigua

La darrera reunió va ser la de turisme que es va fer aquest mes a Andorra la Vella.
La darrera reunió va ser la de turisme que es va fer aquest mes a Andorra la Vella.
El coronavirus està afectant els preparatius de la Cimera Iberoamericana. Pel moment, l'acte central programat pel mes de novembre no perilla però no és el cas de les dues pròximes sectorials que estan previstes els mesos d'abril i de maig. Es tracta de la de directors iberoamericans de l'aigua i de la reunió de ministres de Medi Ambient.

La darrera sectorial, la de turisme es va salvar pels pèls i amb menys baixes de les previstes ja sigui per l'inici de les mesures de prevenció del coronavirus o per la situació política que viuen alguns dels països de la zona. A la tornada, alguns dels representants presents a Andorra com la delegació argentina es van haver de posar en quarantena.

Fonts del Govern d'Andorra que recull la prestigiosa revista 'The Diplomat' reconeixen que el coronavirus està provocant alguns trasbalsos i s'està a l'espera de l'evolució de la pandèmia i també del tancament de fronteres ja que ara mateix, Andorra ha quedat pràcticament aïllada dels països veïns, França i Espanya.

Les pròximes sectorials són molt importants perquè  Andorra dona continuïtat al treball que la Comunitat Iberoamericana està duent a terme per a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

Comentaris (4)

Trending